Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Test automatisering specialist

Wil jij een belangrijke rol spelen binnen de dynamische informatievoorziening van de Nederlandse ziekenhuiszorg? Streef jij naar de hoogste kwaliteit en wil jij bijdragen aan onze ambitie om testautomatisering naar een nog hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

De functie

Als test automatisering specialist maak je onderdeel uit van het team IT&O en waarborg je de kwaliteit van onze informatieproducten. DHD heeft de ambitie om het testen op een nog hoger kwaliteits- en automatiseringsniveau te krijgen en als test engineer neem jij het initiatief daarin. Je werkt met de verschillende teams van DHD en neemt het voortouw in het (verder) ontwikkelen en standaardiseren van testprocedures. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van testplannen. Je voert handmatige tests uit binnen het web development team, maar gaat ook aan de slag met het implementeren van geautomatiseerde testen. Daarnaast laat jij de organisatie zien wat het belang is van testen en testprocedures. Je krijgt de mogelijkheid om het testproces naar eigen inzicht op te zetten en draagt de uniforme testwerkwijze uit naar de rest van de organisatie.

Het IT&O team is een professionele, ambitieuze en vooruitstrevende afdeling met verschillende teams. Je rapporteert direct aan de Manager IT&O en je werkt team overstijgend. Je hebt een zelfstandige rol, maar bent ook veel in contact met de teams van IT&O en de andere afdelingen. Ook neem je deel aan de zogenaamde knowledge sharing sessions waar van elkaar geleerd wordt. Belangrijk onderdeel van jouw functie als test engineer is jouw bijdrage aan de continue verbetering van processen en productontwikkeling. Ook worden successen gevierd en worden er regelmatig spelletjes gespeeld.

Wij zoeken

Wij zoeken een gedreven tester die het leuk vindt om het zorgdomein eigen te maken en die streeft naar de hoogste kwaliteit producten. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en bent in staat snel te schakelen. Een goede samenwerking met productowners en stakeholders is essentieel, dus uitstekende communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.

Verder herken je je in het volgende:

 • Werk- en denkniveau op hbo- of wo-niveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als software tester, waarvan ten minste 3 jaar met testautomatisering
 • Ervaring met tools zoals Selenium, Cypress, Playwright of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist
 • Certificering in TMAP en/of ISTQB is een pre

Binnen DHD vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Denk je niet 100% aan het profiel te voldoen, schroom dan niet te solliciteren en vertel ons op welke punten je je nog verder wilt ontwikkelen.

Wij bieden

DHD biedt je een functie voor 32-36 uur per week in een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Openheid en collegialiteit staan daarbij hoog in het vaandel. Veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens is een absolute noodzaak.

Verder kun je rekenen op:

 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling: wij hechten waarde aan de ontwikkeling van onze mensen om ze beter te blijven maken in wat ze doen
 • Hybride werken: je werkt deels vanuit huis en gedeeltelijk op kantoor
 • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd
 • Werktijden in onderling overleg flexibel in te delen
 • Salaris tussen € 3.900 en € 4.500 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het, in het afgelopen kalenderjaar, verdiende salaris
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerkvergoeding en telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding en/of een NS Businesscard
 • 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek)
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
 • Laptop en bijhorende apparatuur in bruikleen
 • Een fijn team van collega’s en gezamenlijke activiteiten, zoals een bedrijfsuitje, spelletjesavond of tennistoernooi
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen

solliciteren en meer informatie

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jochem Broekhuizen, teammanager IT&Ontwikkeling via 030 273 95 21 of mail naar werkenbij@dhd.nl.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur ons je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

Solliciteer

Over DHD

Wij zijn DHD. Een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg. Ons kantoor bevindt zich vlakbij de binnenstad van Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Aanhef (Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Sleep bestand(en) hierheen of klik op het vak om ze te uploaden
  (Optioneel)