Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Bijeenkomst voor OmniQ-, SKI- en HDV-gebruikers op 30 november 2023

Themadag kwaliteit van zorg: Kwaliteitsinformatie in beweging

Op donderdag 30 november organiseren de NVZ, de NFU en DHD een themadag over de kwaliteit van zorg. Tijdens deze dag brengen we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Gastspreker Hugo Keuzenkamp (kwartiermaker synergie kwaliteitsprogramma's VWS) gaat dieper in op de relatie tussen de verschillende kwaliteitsprogramma's en het belang van goede informatie voor de beweging naar passende zorg.

Het Shared Service Center Data Governance vertelt meer over wat er komend jaar gaat gebeuren op het gebied van de landelijke datagovernance van kwaliteitsregistraties, en DHD over de veranderingen in de kwaliteitsinformatie in OmniQ en SKI. Ook delen we een inspirerend voorbeeld uit de praktijk. Voor gebruikers van de Hospital Data Viewer (HDV) is er een extra sessie om ontwikkelingen en wensen te bespreken. Uiteraard is er ruime gelegenheid om vragen te stellen, met elkaar in gesprek te gaan en bij te praten met kwaliteitsadviseurs uit andere instellingen.

Bent u kwaliteitsadviseur of kwaliteitsmanager bij een NVZ- of NFU-instelling en houdt u zich bezig met (één van) deze onderwerpen? Schrijf u dan in via onderstaande button. Let op: het aantal plekken is beperkt, dus kom met maximaal 2 personen per instelling.

Meer informatie en aanmelden