Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken bij DHD

Heb jij affiniteit met zorg en data en zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

DHD - Zorg voor data

Werken bij DHD betekent werken in een team van gedreven experts die dagelijks in verbinding staan met alle ziekenhuizen en umc’s. Daarnaast ontzorgen we steeds meer andere instellingen binnen de medisch-specialistische zorg. Wat ons verbindt: data. Medische en financiële patiëntendata die zorgprofessionals en ziekenhuizen waardevolle informatie opleveren voor het verbeteren van de zorg.

Procedure

Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de sollicitatieprocedure en wat we doen met je persoonsgegevens.

Lees meer

Voorwaarden

DHD biedt een uitdagende werkomgeving waar hard werken en plezier samengaan. Naast een goed salaris bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Medewerkers

Het team van DHD bestaat uit circa 70 medewerkers. Binnen het bedrijf heerst een prettige, informele werksfeer; ieders deur staat open en successen worden gevierd.

Lees meer