Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

DQRA-dashboard uitgebreid met data 2023

Het DQRA-dashboard is sinds vandaag geactualiseerd met de DQRA-data tot en met 2023. Wanneer u inlogt, kunt u uitgebreide analyses uitvoeren.

De (financiële) LBZ-data van alle deelnemende DQRA-zorginstellingen zijn verwerkt op de pagina’s: patiënten, contacten, dure geneesmiddelen, RA-doseringen en RA-dosering ten opzichte van registratiedosering. De volledigheid van deze data kunt u terugvinden op de pagina datavolledigheid.

De data op de pagina’s met de DAS-28-metingen aantal, DAS-28-metingen uitkomsten, DAS-28-CRP per DG en DAS-28-BSE per DG zijn bijgewerkt, mits uw ziekenhuis de DQRA-data zonder fouten heeft aangeleverd via de Datahub van DHD.

Het DQRA-dashboard is ook dit halfjaar doorontwikkeld. In het DQRA-dashboard vindt u onder andere een nieuwe pagina met radiologiedata (aantallen foto’s). Ook kunt u de data van uw zorginstelling vergelijken met verschillende peergroups, zoals algemene en topklinische ziekenhuizen.

De geneesmiddelen in het filter zijn opgedeeld in biosimilar en niet-biosimilar, zodat u de categorieën kunt vergelijken. De data zijn nu, naast per jaar, ook per halfjaar en kwartaal te analyseren. Daarnaast zijn er aanpassingen doorgevoerd met betrekking tot de herleidbaarheid van zorginstellingen. De doorontwikkelingen worden tijdens de deelnemersbijeenkomst nader toegelicht door DQiRMD.

In augustus 2024 start de tweede halfjaarlijkse aanleverperiode voor DQRA.