Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw in OmniQ: Implementatieagenda ZE&GG

Met ingang van januari 2024 kunnen ziekenhuizen de implementatieagenda van ZE&GG invullen via OmniQ. OmniQ biedt een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk alternatief voor het omvangrijke Excel-bestand dat ziekenhuizen voorheen bijhielden.

Het idee voor de overstap naar OmniQ kwam via een ziekenhuis. Ziekenhuizen zijn al jaren bekend met OmniQ voor het invoeren en accorderen van kwaliteitsindicatoren en verbeterdoelen. De nieuwe module in OmniQ is samen met ZE&GG en de NVZ ontwikkeld en is getest door tien gebruikers uit de ziekenhuizen.

Het doel van de ZE&GG-implementatieagenda is om zorgaanbieders te helpen met het implementeren van gepast gebruik in de dagelijkse praktijk. Daarmee wordt een continue leer- en verbetercultuur in de zorg gestimuleerd. De implementatieagenda bevat alle onderwerpen met betrekking tot gepast gebruik die in de dagelijkse zorgpraktijk moeten worden geïmplementeerd.

Toegang tot de ZE&GG-implementatieagenda

De ZE&GG-implementatieagenda is toegankelijk via omniq.dhd.nl voor alle OmniQ-gebruikers die hiervoor aanvullende rechten hebben gekregen via de lokaal beheerder in hun ziekenhuis. Voor vragen over het gebruik van de tool kunt u contact met ons opnemen via 030 799 61 65 of info@dhd.nl.