Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Deel uw ervaringen met de Diagnosethesaurus

DHD streeft naar constante verbetering van haar dienstverlening. De feedback van gebruikers is daarbij leidend. Daarom hebben we artsen uitgenodigd om hun ervaringen met de Diagnosethesaurus online met ons te delen. Hiermee hopen we inzichten op te doen voor verbetering van gegevensuitwisseling en het terugdringen van administratieve lasten voor artsen.

Voor het inventariseren van de ervaringen is een enquête opgesteld die bestaat uit meerkeuzevragen. In deze enquête wordt onder andere gevraagd naar de ervaringen van gebruikers van de Diagnosethesaurus met betrekking tot specifieke toepassingen, zoekfunctionaliteit en beheer. De enquête is verspreid via de wetenschappelijke verenigingen, hoofden zorgadministratie en CMIO’s.

Werkt u met de Diagnosethesaurus en zou u kort enkele vragen willen beantwoorden? Vul dan hier de enquête in: https://nl.surveymonkey.com/r/TXG9GRT. Deel deze enquête ook vooral met collega’s die met de thesaurus werken.