Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van DHD? Schrijf u dan​ in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Kwartaalrapportage Cataractdashboard beschikbaar

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan een informatieve nieuwe kwartaalrapportage voor de Cataractregistratie. Sinds 1 november 2023 is deze rapportage beschikbaar binnen het Cataractdashboard. Om zich verder te verdiepen in de data, kunnen gebruikers extra filters toepassen of een langere periode selecteren voor de getoonde informatie.

Kwartaalrapportage

Via onderstaande link navigeren gebruikers naar het Cataractdashboard. De kwartaalrapportage over het voorgaande kwartaal wordt automatisch naar pdf geëxporteerd. Deze pdf bevat spiegelinformatie van bijvoorbeeld behaalde visuswinst, complicaties en, indien dit geactiveerd is, een vergelijking van de eigen data met de data van collega’s.

Cataractdashboard met kwartaalrapportage

Doorontwikkeling Cataractdashboard

Het Cataractdashboard is de afgelopen maanden doorontwikkeld met inbreng van de oogartsen van de NOG-subcommissie kwaliteitsregistraties: Anthony Raijmakers (Alrijne ziekenhuis), Mor Dickman (MUMC) en Nic Reus (Amphia ziekenhuis). De vernieuwde DHD-huisstijl is doorgevoerd en er zijn wensen vanuit de oogartsen verwerkt. Al deze wijzigingen zijn ook doorgevoerd in het Cataractdashboard instellingsbreed.

Contact

Heeft u feedback, vragen of verbetersuggesties of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

(Optioneel)