Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zorgverkoper/marketeer

De data die ziekenhuizen aanleveren aan DHD worden onder meer teruggekoppeld via informatieproducten. Met onze producten binnen het thema bedrijfsvoering & financiën kunt u onder andere het marktaandeel van het ziekenhuis analyseren en de verkoopprijzen vergelijken met andere instellingen. Op deze pagina lichten we enkele relevante producten en diensten uit.

Eenvoudige toegang tot stuurinformatie

Ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de NVZ en NFU kunnen eenvoudig en zonder meerkosten toegang krijgen tot onze tools met stuurinformatie. Zo bieden wij diverse benchmarks aan rondom verkoopprijzen en inkooptarieven. Ook kunt u het marktaandeel van het ziekenhuis analyseren, inclusief de doorverwijzingen door huisartsen en de gemiddelde wachttijden.

Andere producten en diensten die interessant zijn voor zorgverkopers en marketeers:

Dieper de data in

Onze informatieproducten bieden veel (filter)mogelijkheden om gericht uw vraagstukken mee te beantwoorden. Wilt u nog dieper graven? Download dan de achterliggende databestanden of vraag specifieke data bij ons aan. De Landelijke Basisregistratie Ziekenhuiszorg (LBZ) is de grootste ziekenhuisdatabank van Nederland en daarmee een betrouwbare bron voor uw analyses.

Voor u relevant nieuws

Feedback en vragen

Deze pagina voor zorgverkopers en marketeers is in ontwikkeling. Mist u bepaalde informatie of heeft u een vraag? We horen graag van u.

(Optioneel)