Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Functioneel beheerder

Als functioneel beheerder bent u een belangrijke schakel tussen onze producten en diensten en de eindgebruikers hiervan: de collega's in het ziekenhuis. Via deze pagina houden we u op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Voor een algemene beschrijving van DHD verwijzen we u naar deze pagina en voor een overzicht van onze productenportefeuille naar deze totaallijst.

Het begint aan de bron

Functioneel beheerders weten als geen ander hoe belangrijk een goede inrichting van de systemen rond brongegevens is. Als beheerder van het epd bent u vast bekend met de Diagnosethesaurus voor de vastlegging van medische diagnosen door de arts en mogelijk is uw ziekenhuis ook al over op de Verrichtingenthesaurus. Via de klankbordgroep thesauri laten wij ons door diverse afdelingen binnen het ziekenhuis informeren over onder andere implementatievraagstukken.

Net zo belangrijk als de vastlegging van de data is de aanlevering ervan. Via het portaal Datakwaliteit & voortgang kunnen ziekenhuizen de aanlevering van de grootste ziekenhuisdatabank van Nederland volgen: de Landelijke Basisregistratie Ziekenhuiszorg (LBZ). Er is bovendien een Datahub-portaal waar aanleveringen kunnen worden gedaan voor de kwaliteitsregistraties die bij DHD in beheer zijn. Samen met de ziekenhuizen zijn wij doorlopend op zoek naar innovatieve manieren voor de ontsluiting van de data.

Toegang verlenen tot de informatie

Aangesloten ziekenhuizen kunnen eenvoudig en veelal zonder meerkosten gebruikmaken van onze producten en diensten. Dit wordt geregeld door de lokaal beheerders in het ziekenhuis. Wilt u zelf (voor aanvullende producten) beheerder worden? Vul dan het formulier in via bovenstaande pagina.

Voor u relevant nieuws

Feedback en vragen

Deze pagina voor functioneel beheerders is in ontwikkeling. Mist u bepaalde informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

(Optioneel)